Stichting ULVENHOUT LEEFT
Evenementen voor en door Ulvenhout
Laatste event: Leeft Festival
  €5 entree op vrijdag- en zaterdagavond tijdens de Kermis
   ZOMER 2021
    Abonneren

    Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

    Foto's festiviteiten
    Lijst met albums
    UL Festival - Zondag

    Foto's van de zondag van het Ulvenhout Leeft Festival

    UL Festival - Zateravond

    Foto's van het jubileum feest van Ulvenhout Leeft.

    2015 - kermisfeesten - zondag

    Zondag was het tijd voor de Zeskamp. Er waren 10 teams, waaronder de Bosuilen, de winnaars van vorig jaar. Door het goede weer werd de survivalbaan met 2 zwembaden volop gebruikt. Na de Zeskamp heeft Upper Shelf voor een waardige afsluiting gezorgd! DJ Schoeffel FM heeft het einde aan de dag gedraaid.

    2015 - kermisfeesten - zaterdag

    Eerst de jeugddisco en daarna de DJ Battle, wat een feest was het weer!

    2015 - kermisfeesten - bingomiddag

    De eerste bingo middag georganiseerd door Ulvenhout Leeft tijdens de kermisfeesten, werd meteen een succes! Vele prijzen werden gewonnen :)

    2015 - kermisfeesten - vrijdag

    Hier vind u foto's van de Dorpsborrel XL 2015 georganiseerd door Ulvenhout Leeft! Het was weer een drukke en gezellige avond, ben je geweest? Check snel of je op een van de foto's bent blijven plakken! Ben je niet geweest, kijk dan zeker even wat je gemist hebt en zorg dat je er volgend jaar weer bij bent ;)

    Onze sponsoren
    Ulvenhout Leeft

    Over Ulvenhout Leeft

    De kermisfeesten in Ulvenhout zijn jaren georganiseerd door carnavalsvereniging de Nopkes maar zij hebben na 2013 jaar aangegeven het stokje over te willen dragen. Een grote groep mensen gaf aan bereid te zijn om een handje toe te steken of om mee te willen organiseren. En dat is maar goed ook want de jarenlange traditie moet worden voortgezet. Deze groep heeft nu de taak op zich genomen om de zomerfeesten in Ulvenhout van vers bloed te voorzien en een basis weg te zetten voor de komende jaren.

    De groep bestaat uit een zeer gevarieerd gezelschap van jong en oud, mensen uit allerlei verenigingen en groepen uit het dorp. Mensen met verstand van muziek, organiseren, presenteren, entertainment en gezelligheid. De organisatie is echter geen vaste groep mensen. Er kunnen continu mensen bij komen als mensen goede ideeën of zin hebben om te helpen. Sowieso wordt deze groep ondersteund door een nog grotere groep vrijwilligers die het geheel gaan ondersteunen.

    Om een en ander hiervoor te realiseren is voor de organisatie snel een nieuwe stichting in het leven geroepen met behulp van Tiggelman notariaat.De stichting heeft een naam die eigenlijk meteen weergeeft wat de doelstelling van de stichting is: Ulvenhout Leeft. De zomerfeesten en eventueel andere activiteiten moeten voor het gehele dorp een feest worden.

    Voor vragen en/of opmerkingen kunt u een email sturen aan organisatie@ulvenhoutleeft.nl