Stichting ULVENHOUT LEEFT
Evenementen voor en door Ulvenhout
Laatste event: Leeft Festival
  €5 entree op vrijdag- en zaterdagavond tijdens de Kermis
   ZOMER 2021
    Abonneren

    Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

    Foto's festiviteiten
    Lijst met albums
    UL Festival - Zondag

    Foto's van de zondag van het Ulvenhout Leeft Festival

    UL Festival - Zateravond

    Foto's van het jubileum feest van Ulvenhout Leeft.

    2015 - kermisfeesten - zondag

    Zondag was het tijd voor de Zeskamp. Er waren 10 teams, waaronder de Bosuilen, de winnaars van vorig jaar. Door het goede weer werd de survivalbaan met 2 zwembaden volop gebruikt. Na de Zeskamp heeft Upper Shelf voor een waardige afsluiting gezorgd! DJ Schoeffel FM heeft het einde aan de dag gedraaid.

    2015 - kermisfeesten - zaterdag

    Eerst de jeugddisco en daarna de DJ Battle, wat een feest was het weer!

    2015 - kermisfeesten - bingomiddag

    De eerste bingo middag georganiseerd door Ulvenhout Leeft tijdens de kermisfeesten, werd meteen een succes! Vele prijzen werden gewonnen :)

    2015 - kermisfeesten - vrijdag

    Hier vind u foto's van de Dorpsborrel XL 2015 georganiseerd door Ulvenhout Leeft! Het was weer een drukke en gezellige avond, ben je geweest? Check snel of je op een van de foto's bent blijven plakken! Ben je niet geweest, kijk dan zeker even wat je gemist hebt en zorg dat je er volgend jaar weer bij bent ;)

    Onze sponsoren
    Vrijdag 29 AUG

     

     

     

     

     

     

    De kermisfeesten openen met de Dorpsborrel

    Met de nieuwe organisatie Ulvenhout Leeft willen we het weekend knallend starten. Daarom hebben we de avond propvol entertainment gestopt. We beginnen lekker op tijd met een officiële opening om 20 uur. We zullen daarbij de eerste borrel heffen en aftrappen voor een muzikale avond. Zoals gezegd is de vrijdagavond de dorpsborrel, een mooie gelegenheid om alle bekenden na de vakantie weer eens te begroeten en goed bij te praten.

    Voor de dorpsborrel hebben we maar liefst 2 bandjes weten vast te leggen. De eerste band is Van Eigen Bodem. De setlist van deze coverbandis een mix van Pop en de Vrienden van Amstel live. In het Nederlands, in het Engels, de klassiekers van toen en de hits van talenten van nu. Bløf, Marco Borsato, Kane, Nielson, Doe Maar, Armin van Buuren etc. En ook Guus Meeuwis en André Hazes komen voorbij… Alles kan zolang het van eigen bodem is.

    De tweede band van de avond is een echte Ulvenhoutse band, inmiddels bekend bij een groot publiek: de Big Spencers. Al enkele jaren breken zij op maandag met carnaval de tent af bij de Flamingo maar tijdens het Midzomerfeest lieten zij zien ook buiten carnaval een grote menigte makkelijk te kunnen vermaken. Zelf noemen ze het een mengeling van cabaret, entertainment en muzikaal talent. En wat echt typerend is, allen zijn brildragend (met of zonder glas).

    Hebben we het dan gehad deze avond? Zeker niet, want we hebben ook nog onze huis-DJ Schoefel FM die zal zorgen dat er geen stiltes zullen vallen in de zaal. Kortom, een avond vol muziek en dat alles GRATIS te bezoeken. Want wij vragen nog altijd geen entree voor al dat talent. Kom dus even bijpraten op de Dorpsborrel tijdens de kermis!