Stichting ULVENHOUT LEEFT
Evenementen voor en door Ulvenhout
Laatste event: Leeft Festival
  €5 entree op vrijdag- en zaterdagavond tijdens de Kermis
   ZOMER 2021
    Abonneren

    Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

    Foto's festiviteiten
    Lijst met albums
    UL Festival - Zondag

    Foto's van de zondag van het Ulvenhout Leeft Festival

    UL Festival - Zateravond

    Foto's van het jubileum feest van Ulvenhout Leeft.

    2015 - kermisfeesten - zondag

    Zondag was het tijd voor de Zeskamp. Er waren 10 teams, waaronder de Bosuilen, de winnaars van vorig jaar. Door het goede weer werd de survivalbaan met 2 zwembaden volop gebruikt. Na de Zeskamp heeft Upper Shelf voor een waardige afsluiting gezorgd! DJ Schoeffel FM heeft het einde aan de dag gedraaid.

    2015 - kermisfeesten - zaterdag

    Eerst de jeugddisco en daarna de DJ Battle, wat een feest was het weer!

    2015 - kermisfeesten - bingomiddag

    De eerste bingo middag georganiseerd door Ulvenhout Leeft tijdens de kermisfeesten, werd meteen een succes! Vele prijzen werden gewonnen :)

    2015 - kermisfeesten - vrijdag

    Hier vind u foto's van de Dorpsborrel XL 2015 georganiseerd door Ulvenhout Leeft! Het was weer een drukke en gezellige avond, ben je geweest? Check snel of je op een van de foto's bent blijven plakken! Ben je niet geweest, kijk dan zeker even wat je gemist hebt en zorg dat je er volgend jaar weer bij bent ;)

    Onze sponsoren
    Zaterdag 30 AUG

    De Bijtels keren terug in de Pekhoeve

    Na het succes van vorig jaar hebben we opnieuw de Bijtels weten vast te leggen voor een dampende avond. Voor degene die er vorig jaar niet bij waren nog even een korte introductie van deze top coverband.

    Grote maar ook kleinere hits worden met een enorme berg energie gebracht. Het enthousiasme van de 5 ervaren muzikanten straalt er van af en de dansvloer zal dan ook al snel te klein zijn. Meezingen, meespringen, of gewoon genieten. Het kan en het zal gebeuren. Laat je meevoeren in een muzikale reis door de tijd. Een muzikale reis die de bezoeker voert van ouderwetse rock ‘n roll tot de hedendaagse knallers met een tussenstop bij de nederpop, après-ski en dampende rock. Eenmaal weer nuchter en bekomen van een avondje met De Bijtels zou je willen, dat je wat minder gedronken had, maar ook dat je blij bent, dat jij erbij bent geweest!

    De Bijtels bestaan al ruim 10 jaar en hebben in die tijd twee albums opgenomen en de halve finale bereikt van The Clash of the Coverbands. Maar zij zijn niet de enige die terugkeren naar de Pekhoeve. De combinatie tussen de Bijtels en DJ Rooney werkte vorig jaar al uitstekend en dat doen we dit jaar dus nog een keer over. DJ Rooney weet al vele jaren lang menig feestje op gang te krijgen en aan de gang te houden. Gooi er nog een fout uurtje tegenaan en we hebben genoeg ingrediënten voor een top feestje.

    Vanzelfsprekend is de avond weer gratis toegankelijk. Dus mocht je de dorpsborrel van vrijdag goed hebben verteerd zien we je graag op zaterdag weer in de Pekhoeve.