Stichting ULVENHOUT LEEFT
Evenementen voor en door Ulvenhout
Laatste event: Leeft Festival
  €5 entree op vrijdag- en zaterdagavond tijdens de Kermis
   ZOMER 2021
    Abonneren

    Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

    Foto's festiviteiten
    Lijst met albums
    UL Festival - Zondag

    Foto's van de zondag van het Ulvenhout Leeft Festival

    UL Festival - Zateravond

    Foto's van het jubileum feest van Ulvenhout Leeft.

    2015 - kermisfeesten - zondag

    Zondag was het tijd voor de Zeskamp. Er waren 10 teams, waaronder de Bosuilen, de winnaars van vorig jaar. Door het goede weer werd de survivalbaan met 2 zwembaden volop gebruikt. Na de Zeskamp heeft Upper Shelf voor een waardige afsluiting gezorgd! DJ Schoeffel FM heeft het einde aan de dag gedraaid.

    2015 - kermisfeesten - zaterdag

    Eerst de jeugddisco en daarna de DJ Battle, wat een feest was het weer!

    2015 - kermisfeesten - bingomiddag

    De eerste bingo middag georganiseerd door Ulvenhout Leeft tijdens de kermisfeesten, werd meteen een succes! Vele prijzen werden gewonnen :)

    2015 - kermisfeesten - vrijdag

    Hier vind u foto's van de Dorpsborrel XL 2015 georganiseerd door Ulvenhout Leeft! Het was weer een drukke en gezellige avond, ben je geweest? Check snel of je op een van de foto's bent blijven plakken! Ben je niet geweest, kijk dan zeker even wat je gemist hebt en zorg dat je er volgend jaar weer bij bent ;)

    Onze sponsoren
    Zondag 31 AUG

     

     
    Zomerspelen, kindermiddag en optredens op zondagmiddag en avond

    Na heel veel jaren van zeepvoetbal is er nu iets nieuws op zondagmiddag, de Zomerspelen. Een groot aantal ludieke spellen waarbij de deelnemende teams kennis, kunde en kracht moeten zien aan te spreken. Zie het als een uitgebreide versie van de zeskamp. Vanaf 14 uur barst de strijd los en zullen de deelnemers hun eerste opdrachten aangaan.

    Zien jullie als familie, vriendengroep of vereniging het wel zitten om mee te doen, schrijf dan snel in. Deelnemen kan met teams vanaf 6 personen. Meer mensen mag altijd maar per opdracht hebben we 6 mensen nodig. De Zomerspelen zijn vanaf 14 jaar voor alle leeftijden. Het programma duurt de hele middag en ’s avonds zullen we nog een extra ronde met captainspel spelen. Inschrijven kan via inschrijving@ulvenhoutleeft.nl.

    Naast de Zomerspelen zullen we voor de kinderen ook een speciale kindermiddag houden. Er zijn enkele leuke activiteiten bedacht zodat de ouders een extra rondje in de bobsleebaan kunnen maken. Of op het terras kunnen gaan zitten, want dat zullen we dit jaar bij goed weer buiten zetten.

    Na het middagprogramma hebben we nog een verrassing in de Pekhoeve klaar staan. The Diddly Bobs On Socks zullen dan namelijk het podium beklimmen voor een speciaal optreden. Wellicht hebben jullie hen tijdens het Midzomerfeest ook al eens gezien, wij wel en wij waren erg enthousiast. Hierna zullen we nog het captainspel van de Zomerspelen doen en daarna volgt uiteraard de prijsuitreiking en de afsluiting van het kermisweekend.