Stichting ULVENHOUT LEEFT
Evenementen voor en door Ulvenhout
Laatste event: Leeft Festival
  €5 entree op vrijdag- en zaterdagavond tijdens de Kermis
   ZOMER 2021
    Abonneren

    Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

    Foto's festiviteiten
    Lijst met albums
    UL Festival - Zondag

    Foto's van de zondag van het Ulvenhout Leeft Festival

    UL Festival - Zateravond

    Foto's van het jubileum feest van Ulvenhout Leeft.

    2015 - kermisfeesten - zondag

    Zondag was het tijd voor de Zeskamp. Er waren 10 teams, waaronder de Bosuilen, de winnaars van vorig jaar. Door het goede weer werd de survivalbaan met 2 zwembaden volop gebruikt. Na de Zeskamp heeft Upper Shelf voor een waardige afsluiting gezorgd! DJ Schoeffel FM heeft het einde aan de dag gedraaid.

    2015 - kermisfeesten - zaterdag

    Eerst de jeugddisco en daarna de DJ Battle, wat een feest was het weer!

    2015 - kermisfeesten - bingomiddag

    De eerste bingo middag georganiseerd door Ulvenhout Leeft tijdens de kermisfeesten, werd meteen een succes! Vele prijzen werden gewonnen :)

    2015 - kermisfeesten - vrijdag

    Hier vind u foto's van de Dorpsborrel XL 2015 georganiseerd door Ulvenhout Leeft! Het was weer een drukke en gezellige avond, ben je geweest? Check snel of je op een van de foto's bent blijven plakken! Ben je niet geweest, kijk dan zeker even wat je gemist hebt en zorg dat je er volgend jaar weer bij bent ;)

    Onze sponsoren
    Zondag 21 december

    Curling tijdens Ulvenhout Beeft

    De zondag voor Kerstmis is traditioneel een samenkomen van muziekliefhebbers voor het Kerstconcert van Ulvolume bij de Pekhoeve.

    Dit jaar echter zal het ook een samenkomen zijn voor ijskoude sportievelingen. Ulvenhout Leeft organisaeert namelijk rond het Kerstconcert van Ulvolume tegelijkertijd het Ulvenhouts Curling Open. Jawel, 1 van de favoriete sporten in de noordelijk gelegen landen komt naar Ulvenhout. Een sport waarbij het moeilijk is om moe te worden en die het met name moet hebben van de gezelligheid langs de kant. Dus tijdens de gezellige klanken van Ulvolume kunt u ook even een steentje laten glijden, een drankje doen en kunnen de kinderen zich ook vermaken.

    Inschrijven

    Inschrijven voor het curling kan vooraf via inschrijving@ulvenhoutleeft.nl maar kan uiteraard ook ter plekke nog gebeuren. Wat zijn de voorwaarden? Nou eigenlijk niet zo veel, je moet met 3 mensen zijn (1 werper en 2 vegers) en dan kun je al meedoen. Materiaal verzorgen wij namelijk.

    Voor de spelregels van het curling kun je hier even kijken.

    Dus tot zondag 21 december vanaf 14u bij de Pekhoeve!