Stichting ULVENHOUT LEEFT
Evenementen voor en door Ulvenhout
    Abonneren

    Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

    Foto's Kermisweekend
    Lijst met albums
    2015 - kermisfeesten - zondag

    Zondag was het tijd voor de Zeskamp. Er waren 10 teams, waaronder de Bosuilen, de winnaars van vorig jaar. Door het goede weer werd de survivalbaan met 2 zwembaden volop gebruikt. Na de Zeskamp heeft Upper Shelf voor een waardige afsluiting gezorgd! DJ Schoeffel FM heeft het einde aan de dag gedraaid.

    2015 - kermisfeesten - zaterdag

    Eerst de jeugddisco en daarna de DJ Battle, wat een feest was het weer!

    2015 - kermisfeesten - bingomiddag

    De eerste bingo middag georganiseerd door Ulvenhout Leeft tijdens de kermisfeesten, werd meteen een succes! Vele prijzen werden gewonnen :)

    2015 - kermisfeesten - vrijdag

    Hier vind u foto's van de Dorpsborrel XL 2015 georganiseerd door Ulvenhout Leeft! Het was weer een drukke en gezellige avond, ben je geweest? Check snel of je op een van de foto's bent blijven plakken! Ben je niet geweest, kijk dan zeker even wat je gemist hebt en zorg dat je er volgend jaar weer bij bent ;)

    Onze sponsoren
    Zondag 27-AUG: Bourgondisch Ulvenhout

    Op 27 augustus zijn jullie allemaal welkom op de Bourgondische zondagmiddag van Ulvenhout Leeft. 

    We zorgen ervoor dat er genoeg te proeven is van al het lekkers uit de omgeving. U kunt speciale bieren, heerlijke wijnen en diverse proeverijen verwachten. Laat uw smaak u naar het Pekhoeve terrein leiden en geniet daar deze middag van al het lekkers wat er daar geboden zal worden. De kinderen kunne intussen een ritje in de draaimolen of botsauto's maken, zo azal een ieder het naar zijn zin hebben. 

    Speciaal voor de muziek kunt u er natuurlijk ook naartoe komen, want die is er niet minder om. Wat te denken van 'The Manatees' en de inmiddels legendarische band 'Upper Shelf',  'Twenty four Seven' en onze eigen 'Bosuilen'. 

    Kwaliteit genoeg op deze middag. Kom samen proeven en genieten!