Stichting ULVENHOUT LEEFT
Evenementen voor en door Ulvenhout
Laatste event: Leeft Festival
  €5 entree op vrijdag- en zaterdagavond tijdens de Kermis
   ZOMER 2021
    Abonneren

    Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

    Foto's festiviteiten
    Lijst met albums
    UL Festival - Zondag

    Foto's van de zondag van het Ulvenhout Leeft Festival

    UL Festival - Zateravond

    Foto's van het jubileum feest van Ulvenhout Leeft.

    2015 - kermisfeesten - zondag

    Zondag was het tijd voor de Zeskamp. Er waren 10 teams, waaronder de Bosuilen, de winnaars van vorig jaar. Door het goede weer werd de survivalbaan met 2 zwembaden volop gebruikt. Na de Zeskamp heeft Upper Shelf voor een waardige afsluiting gezorgd! DJ Schoeffel FM heeft het einde aan de dag gedraaid.

    2015 - kermisfeesten - zaterdag

    Eerst de jeugddisco en daarna de DJ Battle, wat een feest was het weer!

    2015 - kermisfeesten - bingomiddag

    De eerste bingo middag georganiseerd door Ulvenhout Leeft tijdens de kermisfeesten, werd meteen een succes! Vele prijzen werden gewonnen :)

    2015 - kermisfeesten - vrijdag

    Hier vind u foto's van de Dorpsborrel XL 2015 georganiseerd door Ulvenhout Leeft! Het was weer een drukke en gezellige avond, ben je geweest? Check snel of je op een van de foto's bent blijven plakken! Ben je niet geweest, kijk dan zeker even wat je gemist hebt en zorg dat je er volgend jaar weer bij bent ;)

    Onze sponsoren
    Zomerspelen Ulvenhout Leeft 2.0

    Ulvenhout Leeft is een stichting die bestaat uit een hoop vrijwilligers.

    Samen willen wij de inwoners van Ulvenhout activiteiten en evenementen bieden die het dorp levendig en actief houden.
    Een aantal voorbeelden van evenementen afgelopen jaren zijn de Kermis, Halloween, Ulvenhout Beeft (wat nu de Kerst Bios wordt) en de (Levende) Kerststal.

    Uiteraard valt of staat ieder evenement met de inzet en betrokkenheid van vele vrijwilligers. Daarom zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers die ons willen ondersteunen. Vind je het leuk om een steentje bij te dragen neem dan gerust contact met ons op via vrijwilligers@ulvenhoutleeft.nl of neem een kijkje op onze website http://www.ulvenhoutleeft.nl/

    Ondertussen liggen een hoop ideeën op de plank en één daarvan willen we proberen op te zetten. Heeft u wel eens gehoord over zomerspelen / zomerfestival in andere dorpen? Hoort u daar ook altijd zulke goede verhalen over? Zou het niet geweldig zijn als we dit in Ulvenhout ook zouden hebben voor onze kinderen?
    Voor degenen die dit niet kennen, het zijn een aantal dagen / één week in de zomervakantie waarop activiteiten voor kinderen van de basisschool worden georganiseerd. Neem voor een impressie eens een kijkje op https://www.dongensejeugdraad.nl/zomerspelen/

    Om te kijken of er voor zoiets interesse is in Ulvenhout, organiseren we een brainstormavond op dinsdag 15 januari. Heb je ideeën of lijkt het je leuk om met ons te brainstormen, meld je dan aan bij Kim Schetters op emailadres vrijwilligers@ulvenhoutleeft.nl

    Om op de hoogte te blijven van alle activiteiten van Ulvenhout Leeft volg ons op social media.