Stichting ULVENHOUT LEEFT
Evenementen voor en door Ulvenhout
Laatste event: Leeft Festival
  €5 entree op vrijdag- en zaterdagavond tijdens de Kermis
   ZOMER 2021
    Abonneren

    Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

    Foto's festiviteiten
    Lijst met albums
    UL Festival - Zondag

    Foto's van de zondag van het Ulvenhout Leeft Festival

    UL Festival - Zateravond

    Foto's van het jubileum feest van Ulvenhout Leeft.

    2015 - kermisfeesten - zondag

    Zondag was het tijd voor de Zeskamp. Er waren 10 teams, waaronder de Bosuilen, de winnaars van vorig jaar. Door het goede weer werd de survivalbaan met 2 zwembaden volop gebruikt. Na de Zeskamp heeft Upper Shelf voor een waardige afsluiting gezorgd! DJ Schoeffel FM heeft het einde aan de dag gedraaid.

    2015 - kermisfeesten - zaterdag

    Eerst de jeugddisco en daarna de DJ Battle, wat een feest was het weer!

    2015 - kermisfeesten - bingomiddag

    De eerste bingo middag georganiseerd door Ulvenhout Leeft tijdens de kermisfeesten, werd meteen een succes! Vele prijzen werden gewonnen :)

    2015 - kermisfeesten - vrijdag

    Hier vind u foto's van de Dorpsborrel XL 2015 georganiseerd door Ulvenhout Leeft! Het was weer een drukke en gezellige avond, ben je geweest? Check snel of je op een van de foto's bent blijven plakken! Ben je niet geweest, kijk dan zeker even wat je gemist hebt en zorg dat je er volgend jaar weer bij bent ;)

    Onze sponsoren
    Kerststal op de Pekhoeve weer opgebouwd

    Zaterdag 8 december hebben de vrijwilligers van Ulvenhout Leeft de Kerststal weer opgebouwd. Het vele handen maken ligt werk, zorgde ervoor dat de Kerststal weer in niet al te lange tijd werd opgezet. De ervaring groeit in de groep en dat zie je op zo'n dag dan ook. Nadat de stal opgetuigd was, werden de figuren geplaatst en keurig aangekleed. Nu kunt u weer langs gaan voor een bezoek aan de Kerststal van Ulvenhout.

    Op Kerstavond zal er na de gezinsviering in de kerk een lampionnenoptocht naar deze Kerststal zijn. U zult dan ook een levende Kerststal aantreffen! Weet u wie er allemaal in zal staan? Het is elk jaar weer een verassing. Loop dus na de gezinsviering mee naar de Kerststal en kom een kijkje nemen. We zorgen voor een lekker kopje gluhwijn of chocolademelk. Samen gaan we dan de kerstdagen in.