Stichting ULVENHOUT LEEFT
Evenementen voor en door Ulvenhout
Laatste event: Leeft Festival
  €5 entree op vrijdag- en zaterdagavond tijdens de Kermis
   ZOMER 2021
    Abonneren

    Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

    Foto's festiviteiten
    Lijst met albums
    UL Festival - Zondag

    Foto's van de zondag van het Ulvenhout Leeft Festival

    UL Festival - Zateravond

    Foto's van het jubileum feest van Ulvenhout Leeft.

    2015 - kermisfeesten - zondag

    Zondag was het tijd voor de Zeskamp. Er waren 10 teams, waaronder de Bosuilen, de winnaars van vorig jaar. Door het goede weer werd de survivalbaan met 2 zwembaden volop gebruikt. Na de Zeskamp heeft Upper Shelf voor een waardige afsluiting gezorgd! DJ Schoeffel FM heeft het einde aan de dag gedraaid.

    2015 - kermisfeesten - zaterdag

    Eerst de jeugddisco en daarna de DJ Battle, wat een feest was het weer!

    2015 - kermisfeesten - bingomiddag

    De eerste bingo middag georganiseerd door Ulvenhout Leeft tijdens de kermisfeesten, werd meteen een succes! Vele prijzen werden gewonnen :)

    2015 - kermisfeesten - vrijdag

    Hier vind u foto's van de Dorpsborrel XL 2015 georganiseerd door Ulvenhout Leeft! Het was weer een drukke en gezellige avond, ben je geweest? Check snel of je op een van de foto's bent blijven plakken! Ben je niet geweest, kijk dan zeker even wat je gemist hebt en zorg dat je er volgend jaar weer bij bent ;)

    Onze sponsoren
    Business Borrel 13 februari bij Sprangers Fotografie

    Op 13 februari was er dan alweer een Business Borrel van Ulvenhout Leeft in samenwerking deze keer met Sprangers Fotografie. 

    Na een fijne ontvangst tussen all prachtige doeken, kregen we een kijkje in de tot standkoming van deze prachtige zaak. Jos begon met een aantal prachtige verhalen welke hij had meegemaakt toen hij veelal in Engeland verbleef. Erg amusante verhalen, waarin hij ook zijn muzikale talent kort aansneed. Daarna nam Bas het over en die nam ons mee vanuit het verleden naar het heden. Wat hebben deze heren een prachtige manier van foto's maken, ontwikkelen en afdrukken op linnen. Alleen het door hun geselecteerde premium linnen mag worden gebruikt, zodat alles hun eigen stijl krijgt. Natuurlijk veranderd het bedrijfsleven door de jaren heen, maar daar hebben zij zich goed in kunnen aanpassen.

    Aan het einde was er de borrel, alwaar een ieder elkaar even heeft kunnen spreken en wellicht heeft kunnen kennismaken met nieuwe Ulvenhoutse bedrijvige medemensen.

    We hebben weer een heleboel nieuwe gezichten gezien en dat doet ons goed! 

    Er staat alweer een nieuw event op de agenda, 28 maart om 19:30 bij Autobedrijf van Hooijdonk. De uitnodiging en meer informatie volgen binnenkort.

    Mocht u zelf bij de volgende bijeenkomst aanwezig willen zijn, maar heeft u nog nooit een uitnodiging gehad? Stuur dan even een email aan businessborrel@ulvenhoutleeft.nl

    Een kleine sfeerimpressie...