Stichting ULVENHOUT LEEFT
Evenementen voor en door Ulvenhout
Laatste event: Leeft Festival
  €5 entree op vrijdag- en zaterdagavond tijdens de Kermis
   ZOMER 2021
    Abonneren

    Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

    Foto's festiviteiten
    Lijst met albums
    UL Festival - Zondag

    Foto's van de zondag van het Ulvenhout Leeft Festival

    UL Festival - Zateravond

    Foto's van het jubileum feest van Ulvenhout Leeft.

    2015 - kermisfeesten - zondag

    Zondag was het tijd voor de Zeskamp. Er waren 10 teams, waaronder de Bosuilen, de winnaars van vorig jaar. Door het goede weer werd de survivalbaan met 2 zwembaden volop gebruikt. Na de Zeskamp heeft Upper Shelf voor een waardige afsluiting gezorgd! DJ Schoeffel FM heeft het einde aan de dag gedraaid.

    2015 - kermisfeesten - zaterdag

    Eerst de jeugddisco en daarna de DJ Battle, wat een feest was het weer!

    2015 - kermisfeesten - bingomiddag

    De eerste bingo middag georganiseerd door Ulvenhout Leeft tijdens de kermisfeesten, werd meteen een succes! Vele prijzen werden gewonnen :)

    2015 - kermisfeesten - vrijdag

    Hier vind u foto's van de Dorpsborrel XL 2015 georganiseerd door Ulvenhout Leeft! Het was weer een drukke en gezellige avond, ben je geweest? Check snel of je op een van de foto's bent blijven plakken! Ben je niet geweest, kijk dan zeker even wat je gemist hebt en zorg dat je er volgend jaar weer bij bent ;)

    Onze sponsoren
    Ingekomen brief inzake dodenherdenking 4 mei

    Stichting Ulvenhout Leeft

    Tav voorzitter Niek Roovers

     

    Datum : 12maart 2019

     

    Betreft : 5 jarig Jubileum Feest op 4 mei 2019

     

    Geachte voorzitter van Stichting Ulvenhout Leeft, Beste Niek,

    Het comité dodenherdenking Ulvenhout, dat als werkgroep namens de Oranjevereniging Ulvenhout, de jaarlijkse dodenherdenking in Ulvenhout organiseert, heeft jullie voornemen een feest te organiseren op 4 mei 2019 onlangs besproken. Hieronder volgt kort onze zienswijze.

    Ondanks het feit dat we een feest op 4 mei niet gepast vinden, maar gezien de genomen maatregelen om het jaarlijkse programma van de dodenherdenking niet te verstoren, willen wij dit initiatief niet afvallen.

    Zoals wij begrepen hebben is er gekeken naar mogelijke alternatieven om het feest op een ander moment te laten plaatsvinden. Gezien de financiële afhankelijkheid, jonge bestaan van de stichting, de vrijwilligheid van vrijwilligers en eerdere pogingen met de gemeente om een jaar eerder de vergunningen rond te krijgen, zijn jullie op 4 mei 2019 uitgekomen als feestdatum voor het 5 jarig jubileum.

    Jullie hebben rekening gehouden met jullie programmering ten aanzien van onze activiteiten. Dit houdt in dat het feest niet eerder begint dan 21.00 uur en zal het soundchecken voor 18.30 uur heeft plaatsgevonden. In de tussenliggende periode (vanaf 18.30 tot 21.00 uur) zal er geen muziek te horen zijn.

    Wij wensen jullie verder sterkte en plezier toe met alle voorbereidingen. Mochten er nog aanvullende vragen zijn dan horen wij dat graag.

    Met vriendelijke groet

    Dodenherdenking Ulvenhout

    Anton van Opstal

    Diederik Jansen

    Hans Veltman

    Marjan Luijben

    Mieke Vos