Stichting ULVENHOUT LEEFT
Evenementen voor en door Ulvenhout
Laatste event: Leeft Festival
  €5 entree op vrijdag- en zaterdagavond tijdens de Kermis
   ZOMER 2021
    Abonneren

    Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

    Foto's festiviteiten
    Lijst met albums
    UL Festival - Zondag

    Foto's van de zondag van het Ulvenhout Leeft Festival

    UL Festival - Zateravond

    Foto's van het jubileum feest van Ulvenhout Leeft.

    2015 - kermisfeesten - zondag

    Zondag was het tijd voor de Zeskamp. Er waren 10 teams, waaronder de Bosuilen, de winnaars van vorig jaar. Door het goede weer werd de survivalbaan met 2 zwembaden volop gebruikt. Na de Zeskamp heeft Upper Shelf voor een waardige afsluiting gezorgd! DJ Schoeffel FM heeft het einde aan de dag gedraaid.

    2015 - kermisfeesten - zaterdag

    Eerst de jeugddisco en daarna de DJ Battle, wat een feest was het weer!

    2015 - kermisfeesten - bingomiddag

    De eerste bingo middag georganiseerd door Ulvenhout Leeft tijdens de kermisfeesten, werd meteen een succes! Vele prijzen werden gewonnen :)

    2015 - kermisfeesten - vrijdag

    Hier vind u foto's van de Dorpsborrel XL 2015 georganiseerd door Ulvenhout Leeft! Het was weer een drukke en gezellige avond, ben je geweest? Check snel of je op een van de foto's bent blijven plakken! Ben je niet geweest, kijk dan zeker even wat je gemist hebt en zorg dat je er volgend jaar weer bij bent ;)

    Onze sponsoren
    ZOMER festival 2021

    ZOMER festival

    ULVENHOUT 2021

    Het lijkt nog ver weg, maar we zijn al druk met het plannen van het eerste Ulvenhoutse Zomer Festival. Dit zal gaan plaatsvinden in de 5de week van de zomervakantie.  Het festival is bedoeld voor alle kinderen uit Ulvenhout die op de basisschool zitten, van groep 1 t/m groep 8. Iedere editie zal een thema centraal staan dat verwerkt wordt in de activiteiten gedurende de ochtend- en middagprogramma’s. Vrijdags willen we gezamenlijk met de ouders feestelijk afsluiten.

     Inmiddels zijn we met een enthousiaste groep vrijwilligers gestart om dit leuke evenement een avontuur voor de kinderen te maken. Er is een brainstormsessie geweest waarin we hebben nagedacht over een dag- en avondvulling, het thema, de locatie en al het overige wat er allemaal geregeld moet worden. Leuk om te zien hoeveel creativiteit er dan naar voren komt!

    De organisatie krijgt langzamerhand structuur. Kim Schetters, Wendy Goos en Matty van Heesch nemen het voortouw en zijn al druk bezig met o.a. locatie, het informeren naar ervaringen bij andere dorpen, vergunningen, etc.

    Er moet veel gebeuren en voorbereid worden. Vrijwilligers zijn dan ook hard nodig! Vind jij het leuk om een steentje bij te dragen, dan ben je van harte welkom. Denk hierbij o.a. aan sponsoring, financiën, activiteiten, communicatie, horeca en vrijwilligers.

    Wil je je hier niet meteen in storten maar bijvoorbeeld een groepje kinderen begeleiden of heb je interesse om mee te helpen met de activiteiten. Heb je hiervoor leuke ideeën, meld je dan aan bij Kim Schetters op emailadres vrijwilligers@ulvenhoutleeft.nl.

    Wij kijken uit naar een superleuk evenement voor alle kinderen in Ulvenhout!