Op 13 februari was er dan alweer een Business Borrel van Ulvenhout Leeft in samenwerking deze keer met Sprangers Fotografie. 

Na een fijne ontvangst tussen all prachtige doeken, kregen we een kijkje in de tot standkoming van deze prachtige zaak. Jos begon met een aantal prachtige verhalen welke hij had meegemaakt toen hij veelal in Engeland verbleef. Erg amusante verhalen, waarin hij ook zijn muzikale talent kort aansneed. Daarna nam Bas het over en die nam ons mee vanuit het verleden naar het heden. Wat hebben deze heren een prachtige manier van foto’s maken, ontwikkelen en afdrukken op linnen. Alleen het door hun geselecteerde premium linnen mag worden gebruikt, zodat alles hun eigen stijl krijgt. Natuurlijk veranderd het bedrijfsleven door de jaren heen, maar daar hebben zij zich goed in kunnen aanpassen.

Aan het einde was er de borrel, alwaar een ieder elkaar even heeft kunnen spreken en wellicht heeft kunnen kennismaken met nieuwe Ulvenhoutse bedrijvige medemensen.

We hebben weer een heleboel nieuwe gezichten gezien en dat doet ons goed! 

Er staat alweer een nieuw event op de agenda, 28 maart om 19:30 bij Autobedrijf van Hooijdonk. De uitnodiging en meer informatie volgen binnenkort.

Mocht u zelf bij de volgende bijeenkomst aanwezig willen zijn, maar heeft u nog nooit een uitnodiging gehad? Stuur dan even een email aan businessborrel@ulvenhoutleeft.nl

Een kleine sfeerimpressie…