Wie zijn onze vrijwilligers

Matty van Heesch
Opbouw Kerststal en organisatie evenementen

Ik ben Matty van Heesch en woon sinds 2013 met mijn vrouw in Ulvenhout. Wij hebben 2 kinderen, eentje van 5 en de andere bijna 3 jaar oud. Mijn vrouw en ik zijn beide opgegroeid in een klein dorpje waar het gebruikelijk was om als vrijwilliger een bijdrage te leveren. Voor ons is Ulvenhout dan ook meer dan alleen de plek waar ons huis staat. Vrijwilligers zijn ontzettend belangrijk om alle activiteiten binnen het dorp mogelijk te maken. En Ulvenhout Leeft doet daar heel veel goed werk voor.

Via een van de bestuursleden ben ik in contact gekomen met de groep die de Kerststal jaarlijks opbouwt en ik help hier nu al enkele jaren aan mee. Inmiddels hebben we een enthousiast clubje mensen wat de Facilitaire Dienst voor UL vormt. Daarnaast ben ik betrokken bij het organiseren van een aantal evenementen.

Naast dat ik op deze manier mijn bijdrage kan leveren is het ook gewoon heel gezellig met de leuke club mensen!

Mark Vissers
Organisatie RockTop50 en website

Ik ben Mark Vissers, geboren en getogen in Ulvenhout. Een aantal jaar geleden alweer werd mij gevraagd om een initiatief mee te starten wat later Ulvenhout Leeft is geworden. We willen een leuk en gezellig dorp zijn en blijven, met leuke evenementen voor jong en oud organiseren. Het is mooi om te zien dat er zoveel mensen in Ulvenhout zijn komen wonen, die ook graag helpen om deze evenementen te ondersteunen. Zelf ben ik getrouwd met Esther en hebben we samen 3 kinderen, waarvan de oudste in het eerste jaar van de Nassau zit. De andere 2 zitten in groep 6 en 7. 

Er zijn veel dingen te doen bij Ulvenhout Leeft, iedereen kan er wel iets doen wat hij of zij leuk vind. Ik vind het leuk met rock muziek bezig te zijn. Ik heb een aantal jaar terug 10 jaar achter elkaar een Rock Top 50 met videos in elkaar gezet, om elk jaar een zondag middag bij de Flamingo Bar lekker met een grote groep rock liefhebbers even helemaal los te gaan. In 2019 hebben we dat voor het eerst tijdens het Kermisweekend gedaan op zaterdag avond en dat was gelijk weer een succes. 

Het is belangrijk dat je leuke dingen doet in Ulvenhout, maar ook voor Ulvenhout, zodat we het voor onszelf maar ook voor alle andere Ulvenhouters zo leuk mogelijk maken. Dus kom op en join the club!