Vrijwilliger UL worden?!

Wil jij meehelpen om Ulvenhout levendig te houden!?

Stichting Ulvenhout Leeft is een stichting die draait op vrijwilligers, zonder vrijwilligers zijn wij nergens. Ulvenhout Leeft werkt niet met leden, vrijwilliger zijn betekent voor ons dat je zelf bepaalt wanneer jij wilt meehelpen. Bij een project, bij ieder evenement of gewoon eenmalig een handje toesteken. Dit is vrijblijvend, al mag men natuurlijk verwachten dat de vrijwilliger zijn afspraken nakomt. Jij bepaalt hoe vaak en wanneer. Wij zijn blij met alle hulp.

Kijk snel verder om te zien welke vrijwilligerstaken en events wij allemaal hebben!

 

Waar hulp nodig?

Wil JIJ je graag inzetten, maar weet je niet goed waarvoor? We kunnen op heel veel gebieden mensen gebruiken, denk aan:

  • Promotie: website beheren (content maar ook ontwerp), promotie materiaal ontwerpen en verspreiden, social media
  • Handige Harry’s: Opbouwen van bijvoorbeeld de kerststal, maar ook decor bij verschillende evenementen als de Kermis, Beeft en Halloween.
  • Organisatie: we werken voor ieder evenement met een subcommissie, zodat de te organiseren evenementen behapbaar zijn.
  • Vrijwillers tijdens evenementen: barwerkzaamheden, scheidsrechter, begeleider kinderen, bonnenverkoop, aankleding, schoonmakers, EHBO, enz.
  • Sponsoring: onze sponsorcommissie is op zoek naar mensen die binnen verschillende netwerken willen helpen met het aanbrengen van sponsoren. Ook het meedenken hoe we de sponsorgroep het beste kunnen verbreden hoort daarbij.
  • Relaties: ken je mensen, bedrijven of organisaties die ons in welke manier dan ook kunnen helpen met onze evenementen, laat het ons weten.

Wij hopen op veel respons, want vele handen maken licht werk!

Op het formulier op de volgende pagina kun je invullen wanneer je tijd hebt en natuurlijk waarmee je ons het liefst van dienst wil zijn. Wij proberen natuurlijk zo veel mogelijk aan ieders voorkeuren te voldoen.

Je kunt je aanmelden door een appje te sturen naar: tel 06 23 20 17 03

We zullen daarna contact met je opnemen, leuk dat je wilt helpen!