Ulvenhouts Kinderfestival 2022

Ga je deze zomer mee naar Ulvenhouts Kinderfestival?

Op 27, 28 en 29 juli organiseert Ulvenhout Leeft de 1e editie van het Ulvenhouts Kinderfestival. Het 3-daagse kinderfestival is er voor alle basisschoolleerlingen (groep 1 t/m 8) in Ulvenhout.

De kinderen kunnen tijdens deze drie dagen, in groepsverband (met klas- en leeftijdsgenootjes) allerlei leuke activiteiten doen. Het kinderfestival is zonder ouders, maar met de begeleiding van vrijwilligers.

Festivalprogramma

Het festivalprogramma houden we nog heel even geheim, maar het wordt super tof! Er is voor elke leeftijdsgroep een speciaal programma met leuke, actieve, creatieve, ontspannende en uitdagende activiteiten. Houd onze Facebook pagina en Instagram in de gaten.

Kinderen plezier, ouders plezier!

Laat de kinderen deze zomer drie dagen lang feestvieren op UK. Geef jezelf hiermee wat vrije tijd in de eerste week van de zomervakantie en/of help ons gezellig mee! Het festival draait op de inzet van vrijwilligers en er wordt achter de schermen al heel hard gewerkt.

Wil je als ouder ook meehelpen?

Laat het ons dan weten en stuur een mailtje naar:  vrijwilligers@ulvenhoutskinderfestival.nl We kunnen je hulp (klein of groot) goed gebruiken.

Koop nu online een festivalticket

De prijs van een 3-daags ticket is slechts 20 euro (incl. drankjes, lunch en snacks).

Wees er snel bij en koop nu alvast een ticket online op: www.ulvenhoutskinderfestival.nl.

Hartelijke groeten,

Namens het Ulvenhouts kinderfestival comité