Maandag 2e Paasdag – De Paashaas in het Grimhuysenpark

Maandagochtend 18 april brengt de Paashaas weer een bezoek aan Ulvenhout. Nadat hij vorig jaar bij iedereen langs de deur is geweest, heeft de Paashaas dit jaar bedacht dat hij iedereen weer eens samen wil zien. Daarom gaat hij dit jaar eieren verstoppen in het Grimhuysenpark, midden in het dorp dus. Alle kinderen zijn welkom om mee te zoeken!

Geef je hier op!
(of kopieer de link in je browser: https://docs.google.com/forms/d/1Wk_4Y63TLZ–LXpqdCM59J09I7q-6p812xoy6zv-9k4/prefill)
Meld je aan voor 13 april!

Wij zullen dan de tijden en instructies voor de kinderen doorgeven.

Paashaas schieten

Klaar met eieren zoeken? Bij boerderij de Pekhoeve staat van 10.30-11.30 uur de paashaas in het voetbalgoal opgesteld. Kom lekker een penalty schieten op de paashaas en word kampioen paashaas schieten! Voor meer informatie