Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kerststal en Wensboom

16 december 2023 - 7 januari 2024

wensboom-ulvenhout

Ieder jaar verrijst tijdens de Kerstperiode de grote Kerststal bij de Pekhoeve. Sinds enkele jaren wordt er naast de Kerststal ook een Wensboom opgezet. Doel van deze boom is om inwoners van Ulvenhout de gelegenheid te geven hun wensen voor het dorp te delen. Ook kun je mensen herdenken die helaas niet meer in ons midden zijn. Dit jaar wordt de boom op 17 december geplaatst.

Zo zijn verschillende wensen inmiddels gerealiseerd:
* Een groep basisscholieren wilde graag een huisdier in de klas. Dit was uiteraard niet mogelijk. In plaats daarvan heeft de klas een geitje bij ’t Waaijke geadopteerd.
* De bewoners van De Donk kregen met Pasen een versierde paastak en chocolade eitjes. De takken waren versierd door leerlingen van groep 8.
* Twee lieve buren die al wat op leeftijd zijn, ontvingen een mooie bos bloemen om zo de stille coronatijd wat op te fleuren.
* Veel inwoners hebben op een mooie zaterdag tijdens de “World clean up day” het dorp opgeschoond en samen heel wat zakken met vuil bij elkaar geraapt.

De werkgroep van de Wens- en gedachtenboom is erg enthousiast en zit boordevol energie om nog meer wensen te laten vervullen, want wij geloven in onze lijfspreuk: “Sommige wensen komen écht uit!”
Welke wens ga jij in de boom hangen?

 

Gegevens

Begin:
16 december 2023
Einde:
januari 7

Locatie

Kermisterrein de Pekhoeve
Ulvenhout, Nederland

Organisator

Ulvenhout Leeft
Bekijk de site van Organisator